Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Windows 10-et használni még mindig yolo (2018. október eleje)

2018. október 09. 00:03 - Doz

viccesremelem.jpg

Windows Update balhé, olcsó játékok, olcsó videókártya ajánló videó ajánló, Intel 9. generáció.

Ez akciós most

Vanishing of Ethan Carter

A Fanatical felületén most csak 2,84 euró ez az indie kalandjáték. (No para, ők a Steam hivatalos viszonteladói.) Egyébként...

THQ Nordic Sale

...van az oldalon, tehát a kiadó játékai akciósak. Budget gaming szempontjából ez azért jelentős, mert náluk vannak a klasszikus Novalogic játékok jogai, amilyen például az F-16 Multirole Fighter repülőszimulátor is 1998-ból. De az Imperium Galactica miatt is érdemes megnézni az akciót.

Observer

A Rutger Hauer (Blade Runner) főszereplésével készült nyomozós horrorjáték most csak 10 euró 35 ugyanitt.

Fantasy Bundle

Nem is kell másik oldalra mennem, van itt még nyalánkság. Fantasy csomag keretében vehetsz egy csomó nem jó (szar), illetve pár decens címet is, mint például: Rune Classic, Blades of Time, Two Worlds: Velvet Edition (3 euró).

We Are The Dwarves

A kritikák alapján nem tökéletes játék, viszont most olcsó: az IndieGala oldalán most csak 1,24 euró az ára. Ugyanitt Metro Redux Bundle is olcsón, illetve Saints Row IV GOTY (de más címek is a szériából).

Evolvation

Vegyesek a vélemények, viszont ingyenes a Steamen.

 

Ez történt mostanában

Windows Update 4 Da Win

A Windows 10 októberi frissítésének terjesztését a Microsoft elhalasztotta (verzió: 1809), miután az rengeteg felhasználónál véletlenszerű fájltörléseket és -mozgatásokat hajtott végre. A szerencsésebbek megúszhatták a helyzetet az alternatív szopóággal, mint például internetre kapcsolódni nem tudó App Store alkalmazásokkal, vagy blokkolt Intel driverekkel. És akkor még csodálkozik mindenki, hogy downgradeltem Windows 7-re a fővason már vagy másfél éve. [forrás]

Intel 9. generáció

Felrántották a függönyt az Intel új 9. generációs processzorcsaládjának első tagjairól is. [forrás]

i9-9900k i7-9700k i5-9600k
ár 488$ 374$ 262$
mag / szál 8/16 8/8 6/6
alap órajel 5 GHz 4,9 GHz 4,6
cache 16 Mb 12 Mb 9 Mb
TDP 95W 95W 95W

Ezek a processzorok továbbra is a 14 nanométeres technológiával készülnek, azonban az Intel szerint 2019-ben már át tudják lépni ezt a küszöböt. 

Ajánló: költséghatékony / olcsó használt videokártyák

Egyik kedvenc Youtube-osom, a RandomGaminginHD mögött álló srác összállított egy rövid videót, amelyben az Nvidia RTX szériájának bemutatása miatt enyhén csökkenő árú videókártyákat mutat be. Ajánlom. 

Nyugi van, Bubi

Az Ubisoft szervereit október 5-én jelentős méretű DDoS támadás érte. [forrás]

 

Ez van velem

Kreszt kéne tanulni, de ideért a Need for Speed Porsche 2000 lemez, szóval ki kellett próbálni. Nagy a szerelem, bár rendesen látszik már a kora, azért érzem, milyen komoly technika dolgozik a háttérben. Egy pár menetet mentem üres pályán néhány autóval.

Közben tervezgettem a következő bejegyzéseket, az angol blogra meg kellene írnom egy tematikus cikket. Valószínűleg az 1998-as FPS-ek lesz a téma, idén kipörgettem az első Delta Force részt, illetve az Unreal Goldot is (tudom, az technikailag nem '98-as). Még egyet kéne találni, majd vadászom valami tisztábbat az egyik abandonware oldalról.

Szerintem lesz majd egy "olcsó és ingyenes autós játékok" cikk is, abba ezeket tervezem: FlatOut 2, Screamer 4x4, Driving Speed 2, Driving Speed Pro, na meg persze a Need for Speed Porsche 2000

Most van nálam két olcsó SSD is, azokból lesz majd egy "olcsó SSD teszt" cikk, ami az ewaste.hu felületén jelenik meg. Ez a saját felületünk, költséghatékony / olcsó / használt informatikai eszközökről írunk rajta nagyrészt. A teszt egyszerű lesz, de elég sok időt vesz majd igénybe, úgyhogy az egész hetet lefedik a kis szakaszok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raddictive.blog.hu/api/trackback/id/tr9414290261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása