Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Március 17-ig ingyenesen behúzható a GRID 2

2019. március 15. 13:08 - Doz

A Humble Bundle akciójában most Steamen beváltható GRID 2 kulcsokat osztogatnak, amelyekhez járnak a Spa és Bathurst pályák is. Március 17-ig tart az akció, vagy ameddig van kiosztható kulcs; március 21-ig lehet elvégezni az aktiválást.

Mit kell tenned?

Első lépésként kattints erre a linkre. Nyugi, a Humble Bundle egy teljesen legitim viszonteladó, róluk majd a bejegyzés végén írok pár szót. Miután ez megvolt, kattints a GET THE GAME feliratra.

 grid2-promo.jpg

Ezek után a hírlevél feliratkozásos részhez kerülsz, ezt kell végezned, hogy megkapd a játékot. (" Requires subscription to our newsletter."). 

grid2-promo2.jpg

Ha már regisztráltál itt korábban és fel vagy iratkozva, nincs további teendőd, ugorj az aktiváláshoz. Ha még új vagy, akkor a következő panelen a SIGN UP gombra kattintva regisztrálhatsz. Email, jelszó, emailen keresztüli hitelesítés a fiókodban és már kész is vagy. Bejelentkezéskor egy kétlépcsős emailes hitelesítés is befigyelhet.

grid2-promo3.jpg

Bejelentkezést követően húzd az egeret a jobb felső sarokba, ahol az email címed is látszik. A "Purchases" menüpontra kattints, ott fog megjelenni a megszerzett tételek listája.

grid2-promo4.jpg

Ha megvolt, kattints a tételre és görgess le az oldal aljára. Elég sok további promó van előtte. A menüben a KEYS menüpontra kattintva előbb megtalálhatod a kapott kulcsokat. Először a REVEAL gombra kell kattintanod, hogy megjelenjenek, majd a REDEEM-re, hogy be tudd őket váltani. Ha közvetlenül innen akarod beváltani, be kell jelentkezned, de ha kimásolod a kulcsot, a Steam kliensben is megadhatod az aktiváláshoz.

grid2-promo6.jpg

GRID 2

A GRID 2 egy 2013-as, árkádközeli autóversenyzős játék, az 1997-ben indult TOCA sorozat nyolcadik epizódja. A Codemasters fejlesztette és összesen öt platformra jelent meg. A játékban számos valós helyszínen, valós járművekkel megrendezett versenyeken vehetünk részt. Karriermódja és multiplayer része is van. 

Humble Bundle

 A Humble Bundle egy digitális piactér, ahol játékokat és egyéb szoftvereket, médiaanyagokat is vásárolhatsz. Az oldal fő célja a jótékonykodás, akciók legtöbbször úgynevezett "bundle"-ök, amelyek több részből álló csomagok. Minél többet fizetsz, annál többet kapsz a csomagban, ráadásul a fizetéskor beállíthatod azt is, hogy ki mennyit kapjon a befolyó összegből.

A személyes tapasztalataim tök pozitívak: sok jó akciójuk van, a csomagok legolcsóbb részei is értéket képviselnek, ráadásul egészen érdekes, változatos anyagokat is forgalmaznak, mint például továbbképzésnél is hasznos ebookokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raddictive.blog.hu/api/trackback/id/tr1514689874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása