Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Ezeket az angol nyelvű Youtube csatornákat követem gaming témában

2019. május 16. 00:35 - Doz

Hardvertesztek, játékbemutatók és hírek: ezekről a Youtube csatornákról szerzem az információkat.

Hírek

Inside Gaming

Az Inside Gaming csatorna napi szinten jelentkezik új hírekkel, tíz perc körüli videóikban általában egy nagyobb témát járnak körbe. Elég jól látják a dolgokat, és nem csak kritizálni, hanem objektíven elemezni is tudnak. A humorok ráadásul totál elborult. Egyébként a csatorna érdekes utat járt be: eredetileg a Machinima alatt futott, majd a cég bénázása miatt a tagok kiléptek és létrehozták a Funhaus csatornát, ami a Rooster Teeth része lett. A Machinima felbomlása után újra megszerezték az Inside Gaming nevet (és a régi anyagaikat is), ami kicsit elkülönül a fő csatornától.

 

Techlinked

A Techlinked a Linus Media Group / Linus Tech Tips alá tartozó csatorna. Menetrendszerűen heti három videóval jelentkeznek, amelyek hétpercesek és az aktuális híreket ismertetik, illetve kommentálják benne. Nem feltétlenül a legfrissebb hírekkel dolgoznak a megjelenési ütemezésük miatt, viszont legalább kellően beteg az ő humoruk is.

 

Hardver

RandomGaminginHD

A RandomGaminginHD csatorna a szűkös anyagi kerettel, illetve árérzékeny felhasználók Mekkája. A csatorna fő profilját az olcsó vagy költséghatékony hardvertesztek és benchmarkok jelentik, de néha becsúszik egy-egy érdekesség vagy általános ismertető is. A srác nagyon alapos és precíz, a felesleges külső csilivili és a drága felszerelés helyett az értékes kontentre megy. 

 

OzTalksHW

Az OzTalksHW hasonló az előbb említett csatornához. Ő talán egy kicsit magasabb büdzsével dolgozik, letisztultabb a stílusa, de szintén színvonalas, értékes tartalmat ad.

  

Játékismertetők

Gmanlives

A Gmanlives csatorna az igazi ausztrál-életérzés szimulátor, mellesleg nem kicsit alapos játékismertetőket jelentet meg. Erélyes a stílusa és nagyon vicces, érti a dolgát, ráadásul rengeteg energiát fektet a munkájába. Néha mondjuk beleáll olyan játékokba is, amiket szeretek, de ez szubjektív műfaj, nem igaz?

 

JarekTheGamingDragon

Ezt a csatornát nemrég találtam, jó a színvonala, érdekesek a videói. A vicces neve ellenére teljesen komolyan lehet venni.

 

GVMERS

A GVMERS csatornát már ajánlottam a Crysis-maratonos cikkemben is: dokumentumfilmjellegű ismertetőket készítenek cégekről, franchise-okról és érdekes projektekről is. Eszméletlenül színvonalas, nézzétek meg, ha tehetitek.

 

 

Retro

LGR

Az LGR csatornán mindent meg lehet találni, ami retró: hardver, szoftver, játékok, érdekességek, sztorik és így tovább. Clint egy irtó aranyos forma, aki ráadásul nem kezdő: 11 évvel ezelőtt, 2008-ban indította a csatornát. 

 

Humor

UpIsNotJump

Ehhez a sráchoz képest Deadpool egy kezdő. Veszettül zseniális módon vág, fantasztikus a humora és az időzítése, macskája van, ráadásul tök értelmes dolgokról beszél.

 

Sovietwomble

Sovietwomble a mindenféle játékokban "jeleskedő" ZF klán, illetve baráti társaságának meneteiből készít videókat. Az egyik legviccesebb dolog a világon. Tényleg. Minden másodperc aranyat ér az anyagaiból, főleg akkor, ha bírod az anti-PC humort.

 

Super GT

Szarkazmus, szarkazmus mindenütt.

 

Egyéb

Philipnek három csatornája is van: az egyiken elmélkedik, a másikon CS:GO a téma, a harmadikon mindenféle játék. Az első videóit szoktam nézni, kedvelem a racionális hozzáállását a dolgokhoz és a visszafogott humorát.

yt-telefon.jpg

Kép: [pexels]

komment
Címkék: blog youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://raddictive.blog.hu/api/trackback/id/tr4214828164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása