Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Ingyenes játék a sci-fi rajongóknak: Tacoma

2019. március 23. 02:09 - Doz

A Humble Bundle oldalán vasárnap 18 óráig lehet ingyenesen beszerezni a Tacoma című indie sci-fi játékot, amelyben egy elhagyatott űrállomáson kell kiderítenünk, mi is történt ott. 

Tovább
Szólj hozzá!

Egy ingyenes játék a kalandrajongóknak: Thimbleweed Park

2019. február 21. 23:27 - Doz

A klasszikus point'n'click műfajú Thimbleweed Park az újabb ingyenes játék az Epic Store egész éven át tartó akciójában, amelynek keretében kéthetente új címet zsebelhetnek be a felhasználók. Ebben a cikkben röviden bemutatom a zsánert és leírom a játékkal kapcsolatos első tapasztalataimat.

Tovább
4 komment

30 nap egy krumplival - A Counter-Strike battle royale élmény

2019. január 20. 19:18 - Doz

2018. december 6-án hatalmas változás következett be a Counter Strike: Global Offensive életében: ingyenessé vált és kapott egy battle royale módot is a Danger Zone keretében. Ez a változás a közösség hardcore tagjai jó részénél kiverte a biztosítékot, ha viszont a teljes képet nézzük, ez egy nagyon is szükséges lépés volt a Valve részéről. Írásom elején a technikai és tapasztalati dolgokról olvashatsz, a frissítés előzményeit és a Danger Zone menetének leírását a második felénél keresd!

Tovább
Szólj hozzá!

2018. december: az Epic Games mozgalmas hónapja

2018. december 15. 23:36 - Doz

A Steam népszerűségének és domináns pozíciójának köszönhetően egyre több kiadó próbálkozik saját disztribúciós felülettel és szolgálatásokkal. A legújabb kihívó az Epic Store, amely jobb részesedést kínál a játékok alkotóinak, a vásárlóknak pedig rengeteg ingyenes játékot. Az első a sorban a népszerű túlélőjáték, a Subnautica, amely december 27-ig zsákolható be az akció keretében.

Tovább
Szólj hozzá!

2018. november: játékipari baklövések sorozata

2018. december 03. 18:43 - Doz

raddictive_2018november.jpg

Az idei évet egyértelműen a balhék uralták a gaming ágazatban, ezért is volt üdítő a Red Dead Redemption 2. október 26-i megjelenését követő átmeneti pozitív hangulat. Ez az állapot azonban nem tartott sokáig, ugyanis három kiadóra is rázúdult a népharag.

Tovább
2 komment