Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Március 17-ig ingyenesen behúzható a GRID 2

2019. március 15. 13:08 - Doz

A Humble Bundle akciójában most Steamen beváltható GRID 2 kulcsokat osztogatnak, amelyekhez járnak a Spa és Bathurst pályák is. Március 17-ig tart az akció, vagy ameddig van kiosztható kulcs; március 21-ig lehet elvégezni az aktiválást.

Tovább
Szólj hozzá!

Egy ingyenes játék a kalandrajongóknak: Thimbleweed Park

2019. február 21. 23:27 - Doz

A klasszikus point'n'click műfajú Thimbleweed Park az újabb ingyenes játék az Epic Store egész éven át tartó akciójában, amelynek keretében kéthetente új címet zsebelhetnek be a felhasználók. Ebben a cikkben röviden bemutatom a zsánert és leírom a játékkal kapcsolatos első tapasztalataimat.

Tovább
4 komment

30 nap egy krumplival - A Counter-Strike battle royale élmény

2019. január 20. 19:18 - Doz

2018. december 6-án hatalmas változás következett be a Counter Strike: Global Offensive életében: ingyenessé vált és kapott egy battle royale módot is a Danger Zone keretében. Ez a változás a közösség hardcore tagjai jó részénél kiverte a biztosítékot, ha viszont a teljes képet nézzük, ez egy nagyon is szükséges lépés volt a Valve részéről. Írásom elején a technikai és tapasztalati dolgokról olvashatsz, a frissítés előzményeit és a Danger Zone menetének leírását a második felénél keresd!

Tovább
Szólj hozzá!

2018. december: az Epic Games mozgalmas hónapja

2018. december 15. 23:36 - Doz

A Steam népszerűségének és domináns pozíciójának köszönhetően egyre több kiadó próbálkozik saját disztribúciós felülettel és szolgálatásokkal. A legújabb kihívó az Epic Store, amely jobb részesedést kínál a játékok alkotóinak, a vásárlóknak pedig rengeteg ingyenes játékot. Az első a sorban a népszerű túlélőjáték, a Subnautica, amely december 27-ig zsákolható be az akció keretében.

Tovább
Szólj hozzá!

2018. november: játékipari baklövések sorozata

2018. december 03. 18:43 - Doz

raddictive_2018november.jpg

Az idei évet egyértelműen a balhék uralták a gaming ágazatban, ezért is volt üdítő a Red Dead Redemption 2. október 26-i megjelenését követő átmeneti pozitív hangulat. Ez az állapot azonban nem tartott sokáig, ugyanis három kiadóra is rázúdult a népharag.

Tovább
2 komment

A bunkómarketing még mindig pörög: most épp az Intel a hunyó (2018. október közepe)

2018. október 19. 01:02 - Doz

gaming_hirek_3.jpg

Semmi új nincs a nap alatt: az Intel követi az Nvidiát, de azért az AMD is kapni fog most egy kis ívet. Persze más hírek is vannak, bedobok pár akciót, illetve mesélek egy kicsit, mi a helyzet a készülő olcsó gaminges blog kapcsán.

Tovább
Szólj hozzá!