Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Unreal 2: The Awakening - Egy pozitív vélemény

2019. május 04. 14:28 - Doz

Az Unreal 2: The Awakening tulajdonképpen nem is az 1998-as Unreal folytatása, hanem sokkal inkább a spinoffja. A legendás első résszel ellentétben csak egy korrekt középszer hoz, ami sokaknak csalódást jelentett, viszont hangulata miatt szerintem érdemes egy próbát tenni vele.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: blog FPS UD Epic Games

X-Blades: kellemes hentelde, ha nem is maradandó

2019. április 26. 23:10 - Doz

A játék főszereplője egy Ayumi nevű, méretes bakancsát leszámítva alulültözött kincsvadász, aki egy komoly zsákmány ígéretével kecsegtető ősi térképhez jut. Meg is szerzi azt, azonban felelőtlensége miatt újabb kihívásokkal kell szembesülnie... Cikkem témája egy 2007-ben megjelent, egyszerű és hangulatos hack & slash játék Kelet-Európából.

Tovább
Szólj hozzá!

Hangulatos, de meglepni nem fog: The Saboteur ismertető

2019. április 24. 08:00 - Doz

A The Saboteur egy külső nézetes, nyílt világú, második világháborús tematikájú játék, ami az Electronic Arts áldozatául esett Pandemic Studios utolsó alkotása volt. A történet fő helyszíne Párizs egy eléggé fiktív változata, ahol a megszálló nácik ellen kell harcolunk egy ír felkelőt irányítva. A 2009-ben megjelent játékban visszaköszönnek a GTA IV és az Assassin's Creed elemei is.

Tovább
Szólj hozzá!

Crysis maratont tartottam

2019. április 18. 13:25 - Doz

A Crysis sorozat első része 2007-ben jelent meg és valószínűleg szaggatott a gépeden, akárcsak a később érkező folytatásai. Az enyémen persze biztosan nem, mert egészen 2019-ig teljesen kimaradt számomra a széria. Nemrég viszont lecseréltem a jó öreg AMD HD6670-et egy Nvidia GTX 1050-re, és hát az új vasdarabot illik valamivel felavatni...

Tovább
Szólj hozzá!

Ezért imádtam a Titanfall 2 sztori módját

2019. április 06. 20:20 - Doz

Az Apex Legends jól sikerült, de nem az én stílusom. Azt viszont neki köszönhetem, hogy a kritikákban, hírekben sokszor merült fel az Apexet fejlesztő Respawn Entertainment másik játéka, a Titanfall 2, amelyben egy hatalmas robotot, illeve pilótáját irányíthatjuk. Ugyan ez is egy multiközpontú FPS, de tartalmaz egy olyan single player módot, ami finoman szólva is zseniálisra sikerült. Nem fér bele az idődbe a multi? Nem gond, a Titanfall 2 így is sok remek pillanatot adhat!

Tovább
2 komment

Egy ingyenes játék a kalandrajongóknak: Thimbleweed Park

2019. február 21. 23:27 - Doz

A klasszikus point'n'click műfajú Thimbleweed Park az újabb ingyenes játék az Epic Store egész éven át tartó akciójában, amelynek keretében kéthetente új címet zsebelhetnek be a felhasználók. Ebben a cikkben röviden bemutatom a zsánert és leírom a játékkal kapcsolatos első tapasztalataimat.

Tovább
4 komment