Raddictive Blog

Olcsó játék olcsó gépre?

Medal of Honor: Allied Assault

2019. január 24. 11:41 - Doz

A Medal of Honor: Allied Assault (MoHAA) egy belső nézetes akciójáték 2002-ből, amely a második világháború különböző frontjaira visz el minket.

Az oldschool FPS grafikai és technikai téren talán ma már elavultnak számít (Quake 3 engine-t használ), viszont a kiemelkedő színvonalú művészi munkának és a fantasztikus hangulatnak köszönhetően igazi alapműnek számít a zsáneren belül. Az irányítás és játékmenet egyszerű, letisztult. A pályák, küldetések változatosak, a fegyverválaszték gazdag. Michael Giacchino zenéjét külön is ajánlom.

Két kiegészítője jelent meg: a Spearhead és a Breakthrough. A digitális platformokon is kapható Medal of Honor Allied Assault War Chest kiadás tartalmazza az alapjátékot, illetve a két kiegészítőt is. Multiplayer része mai napig aktív.

Az alapjáték sztori kampányának végigjátszása a Youtube-ról:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raddictive.blog.hu/api/trackback/id/tr7814585858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása